Wyoming Senator spränger om Bitcoin på ABC

  • Wyoming Senator spränger om Bitcoin på ABC-nyheter som beskriver det som en värdebutik.
  • Cynthia Lummis, som nyligen valdes till Wyoming Senator, talar om hur Bitcoins begränsade värde gör det till en stor förvarare.
  • I intervjun uttryckte hon stor entusiasm när det gäller myntet.

Wyoming Senator spränger om Bitcoin på ABC

Wyoming Senator spränger om Bitcoin på ABC-nyheter som beskriver det som en värdeförvaring. Cynthia Lummis, som nyligen valdes till Wyoming Senator, talar om hur Bitcoins begränsade värde gör det till en stor butik.

I intervjun uttryckte hon stor entusiasm när det gäller myntet. Den valda senatorn beskrev på ABC hur hennes expertis som tidigare kassör för staten och hennes investeringar hjälpte henne att dra av Bitcoins makt.

Däremot försämrade hon US-dollarn, landets huvudsakliga valuta, genom att beskriva hur den blåser upp i värde. Sedan pandemin drabbades i mars har den amerikanska dollarn minskat ständigt.

Fröken Lummis sa att hon hoppades kunna föra Bitcoin i spetsen för den nationella dialogen eftersom den inte blåses upp. Den valda senatorn uppgav att endast 21 miljoner Bitcoin behövs för att det ska kunna göra sitt jobb, vilket gör det till ett begränsat utbud.

Senatorn uttryckte hur Bitcoins begränsade utbud har gjort det till en betydande tillgång för framtiden när det gäller lagring av värde

Hennes feedback om ABC kommer bara några veckor efter att bankcharteret Avanti fick ett godkännande från Wyoming State Banking Board.

Avanti är ett finansiellt företag som fokuserar på digitala tillgångar och skapar en kryptodollar. Företagets talesman berömde statens nya drag och sa att Wyoming är det enda amerikanska området med ett digitalt tillgångsprogram.

Avanti redogjorde för hur Wyoming har övervägt hur man övervakar och reglerar krypto, till skillnad från andra stater.